Taktvätt Stockholm

Taktvätt & behandling i Stockholm

Är du i behov av professionell taktvätt i Stockholm? Då har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder vår taktvättstjänst till privatpersoner och företag i hela Stockholm län. Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert.

Varför är det viktigt att tvätta taket?

Genom att tvätta bort mossa, alger och lavar, kan du undvika att behöva byta ut hela taket de kommande åren. Ett tak som regelbundet tvättas och behandlas har dubbelt så lång livslängd som ett tak som inte har vårdats.

Vad kostar det att tvätta taket?

Det kostar i genomsnitt 42kr/kvm efter ROT att tvätta och behandla taket. För ett normalstort villatak brukar därmed hamna runt 8000kr efter ROT. Kontakta oss för att få ett exakt pris för just ditt tak då priset varierar beroende på takets lutning, mängden påväxt och totala takytan.

Så går vår takrengöring till

Först förbehandlar vi taket för att bli av med mossan. Därefter behandlar vi taket med ett särskilt medel. Medlet löser upp resterande påväxt. Mossan försvinner direkt efter förbehandlingen, medan lav och alger löses upp av medlet och försvinner inom 6-24 månader med väder och vind. Sammanfattningsvis blir du av med mossan utan att skada takets ytskikt.

Skonsam och miljövänlig metod och medel

Genom att rengöra taket och använda effektiva metoder för att tvätta taket kan du inte bara behålla ett rent tak utan också säkerställa dess förlängda livslängd. Medlet vi använder har motsatt laddning till påväxten vilket gör att påväxten löses upp därmed tappar fäste om takpannorna. Därefter låter vi väder och vind sköta resten av arbetet. Vi värnar självfallet om miljön och medlet vi använder är därför 100% biologiskt nedbrytbart.

Använder ni er av högtryckstvätt?

Detta är något vi aktivt undviker, då det tar bort ytskiktet på takpannorna. Det finns även en stor risk för fuktskador på underlagspappet, om vatten hamnar under takpannorna och inte torkar ut snabbt nog. Målet är att förlänga takets livslängd och just därför arbetar vi endast med vår skonsamma metod som inte involverar högtrycksspolning.

Takvård i Stockholm

Takvård som vår metod även kallas innebär skonsam rengöring och behandling av tak. Vårt motto är att förlänga takets livslängd. Detta gör vi genom att inte använda oss av högtryckstvätt och använda metoder och medel som skonsamt tar bort påväxten på taket. Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert.

3 anledningar att vårda taket

  1. Förlänger takets livslängd
  2. Ekonomiskt
  3. Miljövänligt

Läs mer om att tvätta tak.

Vi finns i följande kommuner:

Norra Stockholm

Centrala Stockholm

Södra Stockholm

Ingår alltid med KA Taktvätt

  • Takbesiktning
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Mekanisk förbehandling
  • Takbehandling
  • Rensning av hängrännor
  • Grovstädning
före och efterbild på en taktvätt

Kontakta oss för taktvätt i Stockholm

Tryck på vår kostnadsfria offertknapp och fyll i kontaktformuläret. Vi återkopplar därefter inom kort för att boka in en kostnadsfri takinspektion. Du erhåller en offert samma dag, därefter planerar vi arbetet för att utföra det så snart som möjligt. Som ett resultat av vår taktvätt och behandling, får du inte bara snyggaste taket i kvarteret. Du undviker dessutom problem och skjuter upp takbytet.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak