Taktvätt Järfälla

Taktvätt och takbehandling i Järfälla

Privatperson, bostadsrättsförening eller företag? Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert inför taktvätt i Järfälla. Vi lämnar 4 års garanti på vårt arbete.

Varför är takrengöring viktigt?

Taktvätt med garanti Jarfälla

Att tvätta taket är en viktig åtgärd som ofta förbises. Många tror att det endast är en estetisk åtgärd, men det är faktiskt mer än så. Genom att regelbundet tvätta och behandla taket, så förlänger du dess livslängd.

Mossa, alger och lav sliter på takets ytskikt, vilket med tiden kan orsaka sprickor på takpannorna. Därefter kan vatten tränga in under takpannorna och orsaka en fuktskada. Vi rekommenderar våra kunder i Järfälla att tvätta och behandla taket var fjärde år för att skjuta upp takbytet och förlänga takets livslängd.

Vår metod

Först förbehandlar vi taket mekaniskt för att avlägsna mossan. Därefter behandlar vi taket med algmedel för att impregnera taket och skydda taket mot framtida påväxt. När behandlingen är klar så försvinner mossan direkt, medan lav och alger försvinner inom 6-24 månader med väder och vind.

Kostnadsfri takbesiktning inför taktvätt i Järfälla

Vi erbjuder självklart en kostnadsfri takbesiktning för att kunna inspektera taket innan vi lämnar en offert. När vi är säkra på att taket är i bra skick, så lämnar vi en offert till dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert!

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Järfälla?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak