Taktvätt Huddinge

Prisvärd taktvätt & behandling i Huddinge kommun

Vi på KA Taktvätt är specialister inom taktvätt och behandlingar. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Minska risken för fuktskador

Takrengöring i Huddinge

Vi på KA Takvätt erbjuder professionell taktvätt i Huddinge! Mossa, lav och alger ökar risken för fuktskador ju längre man väntar med att rengöra och behandla det. Mossan gör så att vatten samlas och därmed ökar risken för att vattnet hamnar under takpannorna. Det orsakar även frostsprickor på takpannorna när det blir minusgrader. Vårda taket i tid för att undvika kostsamma skador!

Vår metod för taktvätt i Huddinge

Först förbehandlar vi taket mekaniskt för att få bort mossan. Därefter behandlar vi taket med algmedel för att få bort resterande påväxt. Mossan försvinner direkt med förbehandlingen, medan lav och alger försvinner inom 6-24 månader beroende på hur ingrodd påväxten är i takpannorna.

Ingår när du bokar taktvätt:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Anlita oss på KA Taktvätt för takvård

Prisvärd taktvätt i Huddinge

Inte sällan får man som husägare höra att taket är i fara och att man måste byta ut hela taket, när det i själva verket ofta räcker med en grundlig takrengöring och ytbehandling. Innan vi startar projektet besiktar vi alltid taket innan taktvätten och gör en bedömning av takets skick.

Skonsam taktvätt i Huddinge utan högtryckstvätt

Vi undviker användning av högtryckstvätt då det förkortar livslängden på taket och tar bort takpannornas impregnerade ytbeläggning vilket gör att påväxten kommer tillbaka snabbt.

Vad kostar det att tvätta taket?

Det kostar i genomsnitt 42kr/kvm efter ROT. Priset varierar dock beroende på takets lutning, mängden påväxt och totala takytan. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för att veta exakt pris för just ditt tak!

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Huddinge

Hur lång tid tar en taktvätt?

Det tar oftast en heldag att tvätta och behandla ett normalstort villatak.

Vad kostar det att rengöra taket?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak