Taktvätt Södermanland

Taktvätt & behandling i Södermanland

Är du i behov av professionell taktvätt i Södermanland? Då har du kommit till rätt ställe. Vår taktvättstjänst i Södermanland erbjuder högkvalitativ rengöring och underhåll av tak till konkurrenskraftiga priser.

Takrengöring i Södermanland

Vårt erfarna team av takexperter i Södermanland är specialiserade på att tvätta och rengöra tak, både på bostadshus och kommersiella fastigheter. Vi lämnar alltid 4 års garanti och en ansvarsförsäkring på vår taktvätt & behandling. Med över 10 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder kan du känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer när du anlitar oss på KA Taktvätt.

Därför är taktvätt i Södermanland viktigt

Varför är takrengöring viktigt? Förutom att det inte ser så bra ut när det är påväxt på taket, så sliter mossa och alger på takpannorna. Med tiden orsakar mossan frostsprickor på takpannorna, vilket i sin tur kan leda till kostsamma skador på taket. Även om taket har klarat sig i flera år utan att tvättas, så ska man inte underskatta påväxten. Man bör se över taket minst var fjärde år, framför allt om det är mycket mossa på taket.

Vår metod

Vår taktvätt är utformad för att förlänga takets livslängd och förhindra kostsamma reparationer i framtiden. Dessutom använder vi endast professionella och miljövänliga metoder samt produkter för att rengöra och vårda ditt tak.

Läs mer om vår metod och takrengöring i Södermanland genom att klicka här.

Vi finns i följande kommuner:

Ingår alltid med KA Taktvätt

  • Takbesiktning
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Mekanisk förbehandling
  • Takbehandling
  • Rensning av hängrännor
  • Grovstädning
före och efterbild på en taktvätt

Frågor & svar om taktvätt & behandling

Vad kostar en taktvätt & behandling?

Genomsnittspriset för en taktvätt & behandling är 42 kr/kvm efter ROT. Det är viktigt att notera att priserna kan dock variera beroende på mängden påväxt och takets lutning.

Hur lång garanti har ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring, så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går taktvätten till?

Så går takbehandlingen till:

Mekanisk förbehandling – vi tar bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – vi ser över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – vi utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta, för en skonsam och effektiv applicering.

Ett välmående tak – din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Är ni verksamma i hela Södermanland?

Ja, det är vi!

Kontakta oss för taktvätt i Södermanland

Tryck på kostnadsfri offert och fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort och bokar in en kostnadsfri takinspektion. Du får en offert samma dag och därefter bokar vi in arbetet och utför det inom kort. Sammanfattningsvis så förlänger du livslängden på taket markant och du får snyggast tak i kvarteret som bonus med vår taktvätt & behandling!

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak