Taktvätt Upplands Väsby

Taktvätt och behandling i Upplands Väsby

Med vår professionella taktvätt i Upplands Väsby blir du av med mossa, lav och alger. Vi erbjuder tjänsten till privatpersoner och företag i hela kommunen. Med oss på KA Taktvätt kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer.

Behandla taket och bli av med påväxten

Takrengöring i Upplands Väsby

Vi på KA Taktvätt är ett team med flera års erfarenhet inom yrket. Med vår behandling blir du av med mossan och påväxten på taket utan användning av högtrycksspolning. Vårt motto är att förlänga takets livslängd, vilket vi gör genom att förbehandla taket mekaniskt, följt av en takbehandling med lågtrycksspruta. Därefter låter vi väder och vind sköta resten av arbetet.

Varför ska man tvätta taket?

Mossa, lav och alger förkortar takets livslängd, genom att slita på takpannorna. Mossan drar åt sig vatten, vilket orsakar frostsprickor när det blir minusgrader. Dessa frostsprickor är ibland under själva mossklumparna, vilket gör att det blir svårt att upptäcka de tidigt. När vi tvättar taket så byter vi därför ut alla trasiga takpannor.

Takvård i Upplands Väsby

Garanti och ansvarsförsäkring

Genom att vårda taket så får du inte endast ett snyggt tak, utan du får även ett hälsosamt tak som håller flera år fram. Sammanfattningsvis bör man vårda taket regelbundet för att undvika skador på taket och förlänga dess livslängd.

Ingår vid bokning av taktvätt i Upplands Väsby

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Kostnadsfri takbesiktning inför taktvätt i Upplands Väsby

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri takbesiktning och offert inför taktvätt i Upplands Väsby för att säkerställa att taket är i bra skick. Under inspektionen ser vi över takets allmänna skick, vi besiktar underlagspappet och därefter får du information om takets hälsa. Du får en offert samma dag.

Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert!

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Upplands Väsby

Vad kostar taktvätt i Upplands Väsby?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak