Taktvätt Vaxholm

Taktvätt & behandling i Vaxholm

Vi på KA Taktvätt erbjuder vår professionella taktvätt i Vaxholm till privatpersoner och företag i hela kommunen. Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför 4 års garanti och en ansvarsförsäkring.

Ett tryggt val

Professionell taktvätt i Vaxholm med 4 års garanti och ansvarsförsäkring

Med vår skonsamma taktvätt i Vaxholm kan du fördubbla takets livslängd. Vår uppskattade och populära metod för taktvätt säkerställer en skonsam takrengöring.

Först förbehandlar vi taket mekaniskt för att få bort mossan. Därefter behandlar vi taket med algmedel för borttagning av lav och alger. Behandlingen impregnerar och skyddar även taket mot framtida påväxt.

Om KA Taktvätt i Vaxholm

Vi på KA Taktvätt har över 10 års erfarenhet inom branschen och Sveriges nöjdaste kunder. Vårt team i Vaxholm har utfört arbeten åt hundratals hushåll i Vaxholm och flertalet större företag. Du kan därför vara säker på att ditt tak är i trygga händer när du anlitar oss!

Ingår när du bokar taktvätt i Vaxholm:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Vi säkerställer att ditt tak är i bra skick

Kostnadsfri takbesiktning och offert

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri takbesiktning innan vi lämnar ut en offert. Detta gör vi för att säkerställa att taket är i bra skick inför taktvätten. Du får därefter en offert samma dag som besiktningen utförs.

Takbesiktning

Under takbesiktningen tittar vi på takets skick i överlag med fokus på underlagspappet. Så länge underlagspappet och läkten är i bra skick, så går det bra att tvätta och behandla taket.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Vaxholm

Vad kostar taktvätt i Vaxholm?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak