Våra tjänster

Din fastighet är i trygga händer

Vi på KA Taktvätt använder oss av skonsamma och miljövänliga metoder för rengöring och behandling. För oss betyder kundnöjdhet allt. Vi värdesätter varje kund och ser till att det alltid är en enkel och smidig process från start till slut.

Om KA Taktvätt

Med över 10 års erfarenhet inom branschen har vi en gedigen kunskap och expertis som vi använder för att leverera kvalitetstjänster till våra kunder. Trots att vårt företag etablerades 2019, har vi snabbt byggt upp ett gott rykte och fått positiva omdömen från våra nöjda kunder. Vi är stolta över att vara ett pålitligt företag som levererar på högsta nivå och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda professionella och tillförlitliga tjänster inom vår bransch. Välj oss för en erfaren och pålitlig partner för dina behov!

När du väljer att anlita oss på KA Taktvätt får du därför en grundlig genomgång av ditt taks hälsa och en plan anpassad för just ditt tak.

Vad säger våra kunder?

Effektiva, noggranna. Taket ser ut som nytt. Städade snyggt efter sig.

Lena
Kund1. Mekanisk förbehandling

Vi tar bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.2. Byte av trasiga takpannor

Vi ser över, byter trasiga takpannor och rensar hängrännorna.3. Takbehandlingen kan påbörjas

Vi utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta, för en skonsam och effektiv applicering.4. Ett välmående tak

Din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak