Taktvätt Norrtälje

Taktvätt & behandling i Norrtälje

Har du massa påväxt på taket? Då är det nog dags för en taktvätt och behandling. Anlita oss på KA Taktvätt för en säker och effektiv taktvätt i Norrtälje.

Vårda ditt tak och förläng dess livslängd

Takvård Norrtälje

Vi på KA Taktvätt rekommenderar att man tvättar sitt tak var 4e år för att förlänga dess livslängd. Takunderhåll är en viktig aspekt av fastighetsunderhåll som ofta förbises. Även om taket har klarat sig i flera år så kan en fuktskada ske närsomhelst. Visste du att ett tak som har tvättats och behandlats ofta håller dubbelt så länge som ett tak som inte har behandlats? Det första steget mot ett hälsosamt tak är därför att anlita en takfirma som kan hjälpa dig underhålla taket. Vi börjar självklart alltid med en kostnadsfri takbesiktning och offert!

Ingår när du bokar taktvätt i Norrtälje:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Prisvärd och effektivt

Taktvätt Norrtälje

Att tvätta taket regelbundet är en lönsam investering som kostar en bråkdel av priset av en takläggning. Vi på KA Taktvätt erbjuder taktvätt och behandling från 35kr/kvm efter ROT. Det genomsnittliga priset för en taktvätt och behandling brukar hamna runt 8000kr efter ROT för ett normalstort villatak med normal lutning.

Så behandlar vi ditt tak med vår taktvätt i Norrtälje

Först tar vi bort mossan på taket med vår mekaniska förbehandling. Därefter behandlar vi taket med vårt medel för att få bort resterande påväxt. Mossan försvinner direkt, medan lav, alger och mögel som är mer ingrodd i takpannorna försvinner efter 6-24 månader beroende på hur ingrodd påväxten är i pannorna. Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti. Efter 4 år ringer vi upp för att erbjuda en kompletterande behandling.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Norrtälje

Vad kostar det att tvätta taket?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak