Taktvätt Botkyrka

Boka taktvätt i Botkyrka kommun

Vi på KA Taktvätt erbjuder vår konkurrenskraftiga och effektiva tjänst för taktvätt till privatpersoner och företag. Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert.

Prisvärd och miljövänlig takvård

Vad kostar takrengöring i Botkyrka?

Genomsnittspriset för taktvätt och behandling i Botkyrka är runt 42kr/kvm efter ROT. Priset varierar dock beroende på takets lutning, mängden påväxt och totala takytan. Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert för att få ett exakt pris.

Vår taktvätt i Botkyrka är miljövänlig och skonsam för taket

Medlet vi använder är biologiskt nedbrytbart. Eftersom medlet har motsatt laddning till påväxten så löser det upp mossa, lav och alger. Därefter låter vi väder och vind sköta resten av arbetet. Mossan som vi har tagit bort mekaniskt försvinner direkt, medan resterande påväxt försvinner inom 6-24 månader beroende på hur ingrodd påväxten är. Takpannornas ytskikt bevaras och medlet bildar även en skyddande impregnering som skyddar taket mot framtida påväxt.

Kan man använda högtryckstvätt på taket?

Det är  något vi aktivt undviker då det medför en ökad risk för fuktskador. Metoden vi använder oss av är en mekanisk förbehandling följt av en takbehandling med lågtrycksspruta.

Kan man tvätta taket själv?

Garanti

Man kan absolut tvätta taket själv med rätt redskap, utbildning och kunskap. Det är dock inget vi rekommenderar, då det oftast brukar kosta mer i slutändan och om man inte är utbildad inom taksäkerhet så finns en stor risk för fallskador. Anlita hellre en professionell firma som lämnar garanti på arbetet.

Kostnadsfri takbesiktning och offert

För att säkerställa att taket är i tillräckligt bra skick för att tvättas, så erbjuder vi alltid en kostnadsfri takbesiktning. Du får därefter en kostnadsfri offert samma dag. Kontakta oss idag genom att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Botkyrka

Hur lång tid tar taktvätt?

Det tar oftast en hel arbetsdag att utföra taktvätt på ett normalstort villatak. Det tar däremot kortare tid om det inte är kraftig lutning på taket.

Vad kostar taktvätt och behandling?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak