Taktvätt Haninge

Prisvärd takrengöring i Haninge

Vi erbjuder privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag vår taktvättstjänst från 35kr/kvm efter ROT. Vi tvättar taket med vår skonsamma metod utan användning av högtryckstvätt.

Takrengöring utan högtryckstvätt

Miljövänlig och effektiv takvård i Haninge

Medlet vi använder för takbehandlingen är biologiskt nedbrytbar. Vi tvättar taket genom att först förbehandla taket mekaniskt. Därefter behandlar vi taket med vårt särskilda medel som impregnerar taket.

Ska man använda högtryckstvätt för att rengöra taket?

Vi rekommenderar inte att man högtrycksspolar taket, då det finns en stor risk att det orsakar fuktskada. Det tar även bort ytskiktet på takpannorna, vilket förkortar takets livslängd.

Hur rengörs taket?

Vi på KA Taktvätt rengör taket genom att först ta bort mossan genom vår förbehandling. Därefter blåser vi rent taket och hängrännorna. Avslutningsvis behandlar vi taket med ett medel som tar bort resterande påväxt. Mossan försvinner direkt med förbehandlingen, medan lav, alger och mögel löses upp av medlet sakta men säkert. Beroende på hur ingrodd påväxten är på takpannorna, så tar det upp till 6-24 månader för allting att försvinna.

Ingår när du bokar taktvätt:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Investera i taktvätt och behandling

Tvätta taket för att förlänga dess livslängd

Om man behandlar taket regelbundet så kan man fördubbla takets förväntade livslängd! Takets ytskikt och färg bevaras längre, vilket gör att taket ser fräschare ut. Man förhindrar påväxt från att växa på taket, vilket förhindrar fuktskador och frostsprickor. Det är även mer ekonomisk på lång sikt, eftersom man skjuter upp takomläggningen.

Kostnadsfri takbesiktning inför taktvätt i Haninge

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri takbesiktning och offert för att säkerställa att taket är i tillräckligt bra skick för att tvättas. Kontakta oss idag genom att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Haninge?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak