Taktvätt Västmanland - KA Taktvätt

Taktvätt Västmanland

Taktvätt & behandling i Västmanland

Är du i behov av professionell taktvätt i Västerås eller Västmanland? Då har du kommit till rätt ställe. Vår taktvättstjänst i Västerås erbjuder högkvalitativ rengöring och underhåll av tak till konkurrenskraftiga priser.

Takrengöring i Västmanland

Vårt erfarna team av takexperter i Västerås är specialiserade på att tvätta och rengöra tak i Västerås på både bostadshus och kommersiella fastigheter. Vi lämnar alltid 4 års garanti och en ansvarsförsäkring på vår taktvätt & behandling. Med över 10 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder så kan du känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer när du anlitar oss på KA Taktvätt.

Därför är taktvätt i Västerås viktigt

Varför är takrengöring viktigt? Förutom att det inte ser så bra ut när det är påväxt på taket, så sliter mossa och alger på takpannorna. Med tiden så orsakar mossan frostsprickor på takpannorna vilket kan leda till kostsamma skador på taket. Även om taket har klarat sig i flera år utan att tvättas så ska man inte underskatta påväxten och man bör se över taket minst var fjärde år, framför allt om det är mycket mossa på taket.

Vår taktvätt är utformad för att förlänga takets livslängd och förhindra kostsamma reparationer i framtiden. Vi använder endast professionella och miljövänliga metoder och produkter för att rengöra och vårda ditt tak.

Läs mer om vår metod och takrengöring i Västerås genom att klicka här.

Vi finns i följande kommuner:

Ingår alltid med KA Taktvätt

  • Takbesiktning
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Mekanisk förbehandling
  • Takbehandling
  • Rensning av hängrännor
  • Grovstädning
före och efterbild på en taktvätt

Kontakta oss för taktvätt i Västerås

Tryck på kostnadsfri offert och fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort och bokar in en kostnadsfri takinspektion. Du får en offert samma dag och därefter bokar vi in arbetet och utför det inom kort. Sammanfattningsvis så förlänger du livslängden på taket markant och du får snyggast tak i kvarteret som bonus med vår taktvätt & behandling!

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak