Taktvätt Västmanland

Takvård och behandling

Takrengöring & behandling i Västmanlands län från 35kr/kvm.

Takrengöring i Västmanland

Vårt erfarna team av takexperter i Västmanland är specialiserade på att tvätta och rengöra tak, både på bostadshus och kommersiella fastigheter. Vi lämnar därför alltid 4 års garanti och en ansvarsförsäkring på vår taktvätt & behandling. Med över 10 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder kan du känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer när du anlitar oss på KA Taktvätt.

Därför är taktvätt i Västmanland viktigt

Varför är takrengöring viktigt? Förutom att det inte ser så bra ut när det är påväxt på taket, så sliter mossa och alger på takpannorna. Med tiden orsakar mossan frostsprickor på takpannorna, vilket i sin tur kan leda till kostsamma skador på taket. Även om taket har klarat sig i flera år utan att tvättas, så ska man inte underskatta påväxten. Man bör se över taket minst var fjärde år, framför allt om det är mycket mossa på taket.

Vår metod

Vår taktvätt är utformad för att förlänga takets livslängd och förhindra kostsamma reparationer i framtiden. Dessutom använder vi endast professionella och miljövänliga metoder samt produkter för att rengöra och vårda ditt tak.

Läs mer om vår metod och takrengöring i Västerås genom att klicka här.

Vi finns i följande kommuner:

Ingår alltid med KA Taktvätt

  • Takbesiktning
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Mekanisk förbehandling
  • Takbehandling
  • Rensning av hängrännor
  • Grovstädning
före och efterbild på en taktvätt

Kontakta oss för taktvätt i Västmanland

Tryck på kostnadsfri offert och fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort och bokar in en kostnadsfri takinspektion. Du får en offert samma dag och därefter bokar vi in arbetet och utför det inom kort. Sammanfattningsvis så förlänger du livslängden på taket markant och du får snyggast tak i kvarteret som bonus med vår taktvätt & behandling!

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak