Taktvätt Jönköping

Taktvätt & takbehandling i Jönköping

Letar du efter pålitlig taktvätt i Jönköping? Då är du på rätt plats. Vi på KA Taktvätt erbjuder professionell taktvätt i Jönköping till förmånliga priser.

Takvård i Jönköping

Att tvätta taket är avgörande för att skydda ditt hem mot påverkan från väder och vind. Genom att utföra taktvätt regelbundet ser taket alltid fräscht ut och håller längre.

Vårt företag specialiserar sig på att tvätta taket oavsett vilket material det är tillverkat av. Olika material kräver olika metoder för att säkerställa en effektiv rengöring utan att skada ytan. Mossa och lav som kan ansamlas på taket elimineras noggrant under processen för att förlänga takets livslängd och bevara dess estetiska skönhet.

Skydda taket med professionell takrengöring i Jönköping

Vi förstår vikten av att skydda ditt hus, och genom att erbjuda takrengöring i Jönköping strävar vi efter att hålla ditt tak i optimalt skick. Våra professionella tjänster garanterar att taket ser sitt bästa ut samtidigt som det skyddar ditt hem mot naturens påverkan. Lita på oss för att ta hand om ditt tak och ge ditt hus den omsorg det förtjänar.

Vårt kunniga team av takspecialister i Jönköping är experter på att utföra rengöring och behandling av tak, oavsett om det gäller bostadshus eller kommersiella fastigheter. Vi erbjuder alltid en garanti på 4 år och ansvarsförsäkring för vår taktvättstjänst. Med över ett decennium av erfarenhet och ett stort antal nöjda kunder kan du vara säker på att ditt tak tas om hand när du väljer oss på KA Taktvätt.

Fördelar med taktvätt i Jönköping

Varför är det nödvändigt med taktvätt? Förutom den estetiska aspekten av oönskad tillväxt på taket, medför mossan och algerna också slitage på takpannorna. Med tiden kan mossan skapa frostsprickor på takpannorna, vilket i sin tur kan leda till betydande skador på taket och därmed höga reparationkostnader. Även om taket har klarat sig i flera år utan takrengöring, bör man inte underskatta påväxten. Det är rekommenderat att regelbundet inspektera taket, särskilt om det finns omfattande mossbildning, åtminstone vart fjärde år.

Vad kostar det att tvätta taket i Jönköping?

Det kostar i genomsnitt 42kr/kvm efter ROT att tvätta och behandla taket. Priset varierar dock beroende på takets lutning, mängden påväxt och totala takytan. Klicka här för att läsa mer och få en snabb prisuppskattning.

Hur arbetar vi på KA Taktvätt?

Vår taktvätt är designad för att öka takets livslängd och förebygga potentiellt dyra reparationer i framtiden. Vi använder uteslutande professionella och miljövänliga metoder tillsammans med produkter för att rengöra och vårda ditt tak.

Läs mer om vår arbetsmetod och taktvätt i Jönköping genom att klicka här.

Vi utför taktvätt i följande kommuner:

Ingår alltid med KA Taktvätt

  • Takbesiktning
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Mekanisk förbehandling
  • Takbehandling
  • Rensning av hängrännor
  • Grovstädning
före och efterbild på en taktvätt

Frågor & svar om taktvätt & behandling

Vad kostar en taktvätt?

Genomsnittspriset för en taktvätt & behandling är 42 kr/kvm efter ROT. Det är viktigt att notera att priserna kan dock variera beroende på mängden påväxt och takets lutning.

Hur lång garanti har ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring, så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Vad ingår i taktvätt?

Så går taktvätten till:

Mekanisk förbehandling – vi tar bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – vi ser över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – vi utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta, för en skonsam och effektiv applicering.

Ett välmående tak – din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Är ni verksamma i hela Jönköpings län?

Ja, det är vi!

Kontakta oss

Tryck på kostnadsfri offert och fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort och bokar in en kostnadsfri takinspektion. Du får en offert samma dag och därefter bokar vi in arbetet och utför det inom kort. Sammanfattningsvis så förlänger du livslängden på taket markant och du får snyggast tak i kvarteret som bonus med vår taktvätt & behandling!

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak