Taktvätt Täby

Skonsam taktvätt & behandling i Täby

Vi på KA Taktvätt i Täby är ett erfaret team med flera års erfarenhet. Vi erbjuder vår takrengöringstjänst till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Takrengöring Täby

Skonsam och miljövänlig takrengöring i Täby

Med vår skonsamma och miljövänliga metod för takrengöring i Täby, blir du av med påväxten på taket utan användning av högtryckstvätt eller andra maskiner som skadar taket.

Vår metod för taktvätt i Täby

2 enkla steg

  1. Mekanisk förbehandling – Vi rengör taket mekaniskt för att bli av med mossan. Detta görs med ett särskilt redskap som är speciellt anpassad efter takpannorna.
  2. Takbehandling med lågtrycksspruta – Vi behandlar taket med algmedel som fungerar som bildar en impregnering på taket. Medlet löser upp resterande påväxt och sedan sköter väder och vind resten. Det tar 6-24 månader för påväxten att försvinna.

 

Garanti

Ingår när du bokar taktvätt i Täby

Vi lämnar 4 års garanti på vår taktvätt och behandling. Arbetet sker enligt arbetsmiljöplan. Utförarna är utbildade och följer alltid våra säkerhetskrav.

Ingår när du bokar taktvätt i Täby:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Kostnadsfri takbesiktning

Vi erbjuder en kostnadsfri takbesiktning för att säkerställa att taket är i tillräckligt bra skick för att kunna tvättas och behandlas. Kontakta oss för en kostnadsfri takinspektion och offert.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Täby?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Ett välmående tak – din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak