Taktvätt Vallentuna

Prisvärd taktvätt i Vallentuna

Vi på KA Taktvätt erbjuder privatpersoner och bostadsrättsföreningar professionell taktvätt i Vallentuna från 35kr/kvm efter ROT.

Med vår behandling blir du av med mossa, lav och alger

Blir av med påväxten på taket

Mossa, lav och alger är vanligt förekommande på hustak. Med vår skonsamma behandling blir du av med mossan på ett skonsamt sätt som inte skadar taket. Vi på KA Taktvätt är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti och en ansvarsförsäkring.

Vad kostar det att tvätta taket?

Det kostar i genomsnitt 8000kr efter ROT att tvätta taket. Priset varierar dock beroende på takytan, takets lutning och mängden påväxt. Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert.

Vi erbjuder en effektiv och miljövänlig metod för taktvätt i Vallentuna

Först tar vi bort mossan med ett särskilt redskap som inte skadar takpannorna. Därefter behandlar vi taket med lågtrycksspruta. Mossan försvinner direkt medan resterande påväxt som är mer ingrodd löses upp av medlet. Vi låter väder och vind sköta resten av arbetet. Efter 6-24 månader är all påväxt borta och taket ser ut som nytt. Medlet vi använder är miljövänligt och biologiskt nedbrytbart.

Ingår när du bokar taktvätt:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Kan man tvätta taket själv?

Tvätta taket själv

Man kan självklart tvätta taket själv om man har rätt redskap och kunskap. Däremot är det inte något vi rekommenderar, om man inte har fallskydds-certifikat. Förutom säkerhetsaspekten, så krävs det en hel del dyr utrustning. Sammanfattningsvis är det mer prisvärt och säkert att anlita en professionell firma.

Kan man tvätta taket med högtryckstvätt?

Detta är inte något vi rekommenderar då det finns en stor risk för fuktskador om vattnet hamnar under takpannorna och inte torkar ut snabbt nog. Det sliter även på takpannorna och förkortar dess livslängd.

Kostnadsfri takbesiktning och offert

Det är viktigt att underlagspappet och taket är i bra skick inför en taktvätt. Därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri takbesiktning och offert för att säkerställa takets skick innan vi lämnar ut en offert.

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Vallentuna

Hur lång tid tar det att tvätta taket?

Vi arbetar i team som består av minst 2 personer. Arbetet brukar ta ungefär en heldag för ett normalstort villatak.

Vad kostar det att tvätta taket?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak