Taktvätt Åkersberga

Taktvätt & behandling i Åkersberga

Vi erbjuder privatpersoner och företag vår prisvärda taktvättstjänst i Åkersberga. Det ingår alltid en 4 årig garanti och ansvarsförsäkring när vi utfört arbetet åt dig.

Metod och utförande

Så tvättar vi ditt tak

Vårt motto på KA Taktvätt är att förlänga takets livslängd. Det gör vi genom vår välbeprövade och skonsamma metod utan användning av högtryckstvätt. Detta gör vi för att säkerställa att takets ytskikt inte förstörs och att vi undviker att orsaka någon fuktskada på taket.

Vår metod för takrengöring

Först förbehandlar vi taket mekaniskt för att få bort mossan. Därefter blåser vi rent taket med blåsmaskin och behandlar det med algmedel. Medlet löser upp resterande påväxt och sedan låter vi väder och vind sköta resten. Mossan försvinner direkt. Lav och alger torkar ut efter något dygn och det tar sedan upp till 6-24 månader för allt att försvinna.

Kostnadsfri takbesiktning och offert

4 års garanti och ansvarsförsäkring

Vi på KA Taktvätt erbjuder alltid 4 års garanti på vår takbehandling. Vi är ansvarsförsäkrade och arbetar enligt arbetsmiljöplan.

Kostnadsfri takbesiktning och offert inför taktvätt i Åkersberga

För att säkerställa att taket är i bra skick, så erbjuder vi alltid en kostnadsfri takbesiktning. Under besiktningen ser vi över takets skick och därefter lämnar vi en offert.

Ingår när du bokar taktvätt i Åkersberga:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Åkersberga?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Vi tar först bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Vi ser därefter över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Slutligen utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Vi avslutar alltid med att städa upp efter oss.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut! Hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak