Taktvätt Nacka

Taktvätt & behandling i Nacka

Vår taktvätt & behandling förlänger livslängden på ditt tak. Bli kvitt mossa, lav och alger med vår skonsamma takbehandling. Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert.

Minska risken för fuktskador

Fördelar med taktvätt i Nacka

Vi på KA takvätt erbjuder profesionell taktvätt i Nacka! Mossa, lav och alger ökar risken för fuktskador ju längre man väntar med att rengöra det. Mossan gör så att vatten samlas och därmed ökar risken för att vattnet hamnar under takpannorna. Det orsakar även frostsprickor på takpannorna när det blir minusgrader.

Ingår när du bokar taktvätt i Nacka:

  1. Först förbehandlar vi ditt tak mekaniskt för att få bort mossan.
  2. Rensning av hängrännor.
  3. Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st ingår).
  4. Därefter behandlas taket med vårt särskilda medel som skyddar taket mot framtida påväxt.

Så fungerar medlet

Mossan vi förbehandlar mekaniskt försvinner direkt. Lav, alger och mögel löses upp av medlet som vi applicerar med lågtrycksspruta. Därefter låter vi väder och vind sköta resten och det tar 6-24 månader för allting att försvinna, beroende på hur ingrodd påväxten är.

Förläng takets livslängd

Varför bör man tvätta taket?

Förutom att taket blir rent och snyggt, så förlänger en taktvätt och efterbehandling takets förväntade livslängd. Det är en prisvärd investering som skjuter upp takbytet.

Vad kostar det att tvätta taket?

Det kostar i genomsnitt 42kr/kvm efter ROT att tvätta taket. För ett normalstort villatak brukar det hamna runt 8000kr efter ROT. Priset varierar dock beroende på takets lutning, mängden påväxt och totala takytan.

Kan man högtrycksspola taket?

Du har säkert sett och hört att vissa taktvättsföretag använder sig av högtryckstvätt, vilket tar bort ytskiktet på pannorna, vilket är något vi undviker. Det förkortar livslängden på taket och tar bort takpannornas impregnerade ytbeläggning vilket gör att påväxten kommer tillbaka snabbt.

Vi förlänger takets livslängd

Det som lockar kunder med högtryckstvätt är det snabba resultatet, men när det gäller takpannor ska man tänka mer långsiktigt och använda den smartare metoden. Målet är att förlänga takets livslängd samtidigt som det ser rent och snyggt ut. Boka taktvätt i Nacka och förläng takets livslängd. Vi vårdar ditt tak!

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Nacka

Vad kostar taktvätt?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak