Taktvätt Kungsängen

Taktvätt & behandling i Kungsängen

Vi på KA Taktvätt erbjuder vår högkvalitativa takrengöringstjänst till privatpersoner och företag. Boka en kostnadsfri takbesiktning och offert.

Bli av med mossa, lav och alger

Varför bör man tvätta taket?

Att tvätta taket är mer än en estetisk åtgärd. Det förlänger takets livslängd. Genom att rengöra taket och bli av med påväxten, så håller taket dubbelt så länge. Mossa lav och alger sliter på takets ytskikt och utsätter därmed takpannorna för mer slitage.

Vår metod

Efter att vi är klara med takbehandlingen har påväxten torkat ut och rötterna börjar släppa takpannorna. Därefter låter vi väder och vind sköta resten av arbetet. Mossan som vi har behandlat mekaniskt är borta när vi är klara med arbetet, medans resten av påväxten nöts ner sakta men säkert. Alger och lav som är mer ingrodda i takpannorna försvinner efter 6-24 månader beroende på hur bra fäste påväxten fått på takpannorna.

Ett tryggt val för taktvätt i Kungsängen

Garanti och ansvarsförsäkring

Vi på KA Taktvätt lämnar 4 års garanti på arbetet. Arbetet utförs enligt arbetsmiljöplan och vi är även ansvarsförsäkrade.

Kostnadsfri takbesiktning inför taktvätt i Kungsängen

För att säkerställa att taket är i bra skick inför taktvätten, så utför vi alltid en kostnadsfri takinspektion innan vi lämnar ut vår offert.

Ingår när du bokar taktvätt i Sigtuna:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Kungsängen?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak