Våra områden

Taktvätt & fasadtvätt

För takvård och fasadtvätt i följande områden, tveka inte att kontakta oss. Vi utför taktvätt & behandling med vår skonsamma metod utan användning av högtryckstvätt. Dessutom lämnar vi alltid 4 års garanti och har en ansvarsförsäkring.

Våra områden

Läs mer om takvård i respektive län genom att klicka dig vidare nedan. Där finner du mer info om metoden vi använder, garanti och annan viktig information gällandes takrengöring. Vi har Sveriges nöjdaste kunder inom branschen och det är något som är ytterst viktigt för oss. Vi värdesätter varje kund vilket är något som återspeglas sig i alla fina recensioner vi får av våra kunder.

Vårt team

Vårt team består av engagerade och erfarna professionella som arbetar med noggrannhet och omsorg för att säkerställa att varje projekt blir en framgång. Vi investerar i högkvalitativ utrustning och använder oss av de senaste teknikerna för att leverera resultat av högsta standard.

På KA Taktvätt är det inte bara rengöringen av tak som är i fokus, utan även skapandet av långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är stolta över att vara det självklara valet för dem som söker pålitlighet, kvalitet och överlägsen kundservice inom taktvätt i Sverige.

Vad säger våra kunder?

Jag är otroligt nöjd. Tack killar för ett snyggt utfört arbete!

Daniel
Kund

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak