Taktvätt Ekerö

Taktvätt & behandling i Ekerö kommun

Vi på KA Taktvätt är ett tryggt val när det kommer till taktvätt i Ekerö. Med över 10 års erfarenhet inom branschen och tusentals nöjda kunder kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer!

Bli av med påväxten på taket

Varför är takrengöring viktigt?

Våra takvårdsspecialister på KA Taktvätt är experter på takrengöring. Vi tar bort mossa, alger lav på ett skonsamt sätt utan användning av högtryckstvätt. Detta resulterar i ett hälsosamt tak med dubbelt så lång livslängd.

Vår metod för taktvätt i Ekerö

Vår skonsamma metod för taktvätt i Ekerö har blivit det självklara valet för invånare i Ekerö. Först förbehandlar vi taket mekaniskt för att bli av med mossan. Därefter applicerar vi medel med lågtrycksspruta för att bli av med alger och lav. Beroende på påväxtens fäste på takpannorna, så tar det mellan 6-24 månader för lav och alger att försvinna. Mossan försvinner dock direkt efter förbehandlingen.

Hur fungerar medlet?

Medlet vi använder har motsatt laddning till påväxten. Detta gör att påväxten löses upp från takpannorna och sen låter vi väder och vind sköta resten. Varje gång det regnar så sköljs påväxten bort lite i taget.

När det kommer till taket på fastigheten så ska man tänka långsiktigt och använda en metod som förlänger livslängden på taket. Detta gör man för att undvika fuktskador på taket som högtrycksspolning kan medföra.

Pris och garanti

Vad kostar det att tvätta taket i Ekerö?

Priset för en taktvätt och behandling brukar hamna runt 42kr/kvm efter ROT, vilket blir ungefär 8000kr efter ROT för ett normalstort villatak. Priset varier dock beroende på takets lutning, mängden påväxt och totala takytan.

Garanti

Vi lämnar 4 års garanti på arbetet. Efter 4 år kontaktar vi våra kunder igen för att erbjuda en kompletterande behandling i förebyggande syfte. Detta kostar oftast en bråkdel av priset man betalade första gången, då det inte krävs lika mycket förbehandling. Sammanfattningsvis är en taktvätt och behandling i Ekerö ett ekonomiskt och hållbart val. Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert!

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Ekerö

Vad kostar taktvätt?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak