KA Taktvätt

Om oss

Genom att låta oss ta hand om ditt tak, kan du fokusera på annat.

KA Taktvätt

Vi är ett starkt team med lång erfarenhet av att vårda, behandla och tvätta takpannor på ett grönt och skonsamt sätt. Vi arbetar med allt från villor och radhus till större bostadsrättsföreningar och företag. Med över 10 års erfarenhet inom branschen och tusentals nöjda kunder, så kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer!

Fördelar

Viktigt för oss är att se möjligheter och lösningar i alla våra projekt. Många gånger kan du genom att behandla taket, både spara tid, pengar och i sin tur undvika ett kostsamt takbyte. Med all säkerhet kan vi därför säga att du alltid tjänar på att vårda och ta hand om ditt tak, och vi hjälper dig gärna. För oss är det ytterst viktigt att du som kund ska känna dig trygg med vårt arbete, därför lämnar vi alltid 4 års garanti på utfört arbete. Kontakta oss idag så ringer vi upp dig så snart som möjligt.

Förläng takets livslängd

Besvärlig påväxt på taket som mossa och alger kan leda till onödigt slitage och frostsprickor, och i värsta fall, vattenläckage. Genom att tvätta takpannorna och vårda ditt tak håller det längre och du slipper lägga dyra pengar på takbyte.

Utförande

Efter takbesiktningen börjar arbetet alltid med att vi behandlar taket mekaniskt. Därefter byts trasiga takpannor ut och hängrännor rensas. Slutligen behandlar vi ditt tak med ett medel som dödar påväxten från roten. Som ett resultat av ett bra grundarbete med taktvätt och behandling kan du förlänga takets livslängd markant och få ett rent och välvårdat tak, längre.

Steg för steg

Så går det till1. Kontakta oss för offert

Via formuläret skickar du enkelt in förfrågan till oss så återkommer vi så snart som möjligt.2. Kostnadsfri takbesiktning

Vi kontaktar dig därefter på telefon och skickar ut en bekräftelse via sms med datum och tid för en kostnadsfri takbesiktning.3. Taktvätt och behandling

För att först och främst få en bra bild över vad just ditt tak behöver ser vi över, besiktar och mäter takytan på plats. Därefter lämnas en offert till dig.4. Arbetet med ditt tak kan börja

Vi vill att du ska känna dig trygg med vårt arbete. Därför har vi ansvarsförsäkring och 4 års garanti på varje projekt.

Varför KA Taktvätt?

Vi finns i Stockholms län, Uppsala län, Gävleborgs län, Södermanlands län Jönköpings län och Västmanlands län. Vi erbjuder taktvätt och behandling för både privatpersoner och kommersiella fastigheter.

  • Gedigen erfarenhet och garantier
  • Ett välmående tak utan påväxt
  • Längre livslängd på ditt tak
  • Miljösmart och kostnadseffektivt

1500+

Utförda arbeten

10+

År i branschen

99%

Nöjda kunder

7 st

Områden

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak