Taktvätt Danderyd

Taktvätt & takbehandling i Danderyd

Vår taktättstjänst i Danderyd är en hållbar och effektiv lösning för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Anlita oss på KA Taktvätt för att förlänga livslängden på ditt tak!

Vi vårdar tak i Danderyd

Takvård i Danderyd

Takvård som metoden vi använder oss av också kallas, är något som blir allt mer populärt med tiden. Många har hört skräckhistorier om att någon har fått fuktskador på taket efter en taktvätt med högtryckstvätt och därför har vi valt att undvika det helt och hållet. Takvård innebär just det, att mekanisk förbehandla taket och därefter applicera medel med lågtrycksspruta. Kontakta oss idag för en kostnadsfri besiktning och offert!

Ingår när du bokar taktvätt i Danderyd:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Takbehandling
  • Grovstädning
  • Rensning av hängrännor

Vi erbjuder takrengöring i Danderyd till privatpersoner och företag

Hållbar och miljövänlig taktvätt i Danderyd

Vi på KA Taktvätt erbjuder professionell taktvätt i Danderyd till privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Med vår kvalitativa taktvättstjänst kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer. Med över 10 års erfarenhet inom branschen och över 1000 utförda uppdrag så kan man säga att vi kan tak! Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar och fortsätta leverera bra resultat.

Bli av med påväxten på taket med vår taktvätt i Danderyd

Metoden vi använder oss av består av en mekanisk förbehandling, där vi tar bort mossan på taket med ett särskilt redskap som är anpassad efter takpannorna. Därefter behandlar vi taket med algmedel för att få bort resterande påväxt. Medlet vi använder skapar även en skyddande impregnering som skyddar taket. Mossan vi tar bort mekaniskt försvinner direkt, medan resterande påväxt som är mer ingrodd i takpannorna löses upp av medlet och försvinner med väder och vind inom 6-24 månader.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Danderyd

Vad kostar taktvätt?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak