Taktvätt Pris från 35kr/kvm

Vad kostar det att tvätta taket?

Priset för taktvätt är mellan 5350-10600kr efter ROT. Priset varierar dock beroende på faktorer såsom takets lutning, mängden påväxt och takytan. Få en snabb prisuppskattning genom att fylla i kalkylatorn på denna sida.

Taktvätt pris från 35kr/kvm

Vi ser till att ditt tak är i trygga händer

Vi erbjuder taktvätt pris från 35kr/kvm. Detta ingår när du bokar takrengöring:

  • Takbesiktning
  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8st)
  • Takbehandling med lågtrycksspruta
  • Rensning av hängrännor
  • Grovstädning
  • 4 års garanti
  • Ansvarsförsäkring

Vi erbjuder även andra tjänster:

Vi finns tillgängliga för uppdrag av våra tjänster inom hela Sverige, från norr till söder. Läs mer om våra takbehandlingar , rensning av hängrännor, nockbandoch fasadtvätt för att hålla hela huset i toppskick.

Boka en kostnadsfri takbesiktning och offert

Vill du veta vad den exakta kostnaden blir för just ditt tak?

För att få ett exakt pris för just ditt tak så rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri takbesiktning och offert. Vi kommer ut och besiktar ditt tak och därefter får du en offert samma dag med detaljerad beskrivning om hela arbetet.

Vad kostar det att måla ett tak?

Kostnaden för en målning är i genomsnitt 3 gånger mer än en taktvätt och algbehandling. För ett normalstort villatak som kostar 8000 kr efter ROT att tvätta och behandla, så hamnar priset för takmålning runt 24-30 tkr efter ROT.

Skillnad mellan takvård och takmålning

Skillnaden är endast estetisk, men det är inte något vi rekommenderar då man är tvungen att högtryckstvätta taket om man ska måla det. Vi står fast vid vårt motto, vilket är att vi förlänger takets livslängd och det gör vi genom att tvätta och behandla taket utan användning av högtryckstvätt.

Omdömen

Frågor & svar om taktvätt

Hur lång tid tar en taktvätt?

Det tar ofast en heldag att tvätta och behandla ett normalstort villatak. Det går däremot snabbare om takets lutning är mindre än 32 grader.

Vad kostar taktvätt?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak