Taktvätt Sigtuna

Professionell taktvätt & behandling i Sigtuna

Vi på KA Taktvätt i Sigtuna är ett team med gedigen erfarenhet inom taktvätt och behandling. Vi erbjuder vår takrengöringstjänst till privatpersoner och företag i hela kommunen.

4 års garanti och ansvarsförsäkring

Experter inom taktvätt och behandling

Vi på KA Taktvätt har över 10 års erfarenhet inom branschen och tusentals nöjda kunder. Med vår skonsamma taktvätt i Sigtuna blir du av med påväxten på taket. Vi rengör taket med en mekanisk förbehandling, följt av en takbehandling med lågtrycksspruta. Takbehandlingen förlänger takets livslängd och du blir av med mossa, lav och alger utan användning av högtryckstvätt!

Garanti och försäkring

Med vår 4 åriga garanti och en ansvarsförsäkring, så kan du känna dig trygg. Efter 4 år kontaktar vi dig igen för att erbjuda en kompletterande behandling för att slippa tänka på taket i ytterligare 4 år.

Ingår när du bokar taktvätt i Sigtuna:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Mekanisk förbehandling och takbehandling

Metod och utförande

Först tar vi bort mossan med ett särskilt redskap som är anpassad efter takpannorna. Därefter behandlar vi taket med algmedel som skyddar och impregnerar taket mot framtida påväxt. Mossan avlägsnas direkt, medan lav och alger löses upp av medlet och försvinner inom 6-24 månader med väder och vind.

Kostnadsfri takbesikntning och offert inför taktvätt i Sigtuna

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri takbesiktning innan vi lämnar ut en offert för att säkerställa att taket är i bra skick. Du får en offert samma dag som vi besiktar taket.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Sigtuna?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak