Taktvätt Nyköping

Taktvätt & takbehandling i Nyköping

Vår taktvätt i Nyköping förlänger livslängden på ditt tak. Vi erbjuder vår professionella taktvättstjänst till privatpersoner och företag.

Minska risken för fuktskador

Fördelar med taktvätt i Nyköping

Vi på KA Takvätt erbjuder professionell taktvätt i Nyköping! Mossa och påväxt ökar risken för vatten och fuktskador ju längre man väntar med att rengöra det. Mossan leder till ansamling av vatten, vilket ökar risken för vattenintrång under takpannorna. Det orsakar även frostsprickor på takpannorna när det blir minusgrader. Vårda taket i tid för att undvika kostsamma skador!

Vad kostar det att tvätta taket i Nyköping?

Det kostar i genomsnitt 42kr/kvm efter ROT att tvätta och behandla taket. Priset varierar dock beroende på takets lutning, mängden påväxt och takets totala yta.

Klicka här för mer info och en snabb prisuppskattning.

Ta död på påväxten från roten med taktvätt i Nyköping

Tillväxten av påväxt och mossa har djupa rötter som behöver behandlas från roten för effektiv avdödning. Vi använder ett beprövat och miljövänligt medel som är skonsamt för både ditt tak och miljön.

Vi specialiserar oss på alla typer av tak och genomför alltid en noggrann bedömning av takets skick innan vi påbörjar rengöring och behandling. Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning!

Ingår när du bokar taktvätt:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Taktvätt i Nyköping istället för takomläggning

Vår metod

Som ägare till ett hus får man ofta höra att taket är i dåligt skick och att det är nödvändigt att genomföra en total takomläggning, trots att en noggrann takrengöring och ytbehandling oftast är tillräckligt. Innan vi påbörjar något projekt utför vi alltid en inspektion av taket för att bedöma dess aktuella skick, innan vi går vidare med taktvätt och eventuella behandlingar. När besiktningen är klar och allt ser bra ut, så mäter vi taket. Därefter får du en offert samma dag!

Skonsam taktvätt i Nyköping

Du har troligtvis observerat att vissa företag inom taktvätt använder högtryckstvätt, en metod som avlägsnar ytskiktet på takpannorna. Det är en praxis vi undviker eftersom det förkortar takets livslängd och tar bort den impregnerade ytbeläggningen på takpannorna, vilket resulterar i snabb återkomst av påväxt.

Det som lockar kunder med högtryckstvätt är det snabba resultatet, men när det gäller takpannor ska man tänka mer långsiktigt och använda den smartare metoden. Målet är att förlänga takets livslängd samtidigt som det ser rent och snyggt ut. Boka taktvätt i Nyköping och förläng takets livslängd. Vi vårdar ditt tak.

Så går taktvätten till

  • Först behandlar vi taket mekanisk för att få bort mossan.
  • Därefter behandlar vi taket med algmedel för att få bort resterande påväxt.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Nyköping?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak