Taktvätt Eskilstuna

Takrengöring i Eskilstuna

Kontakta oss på KA Taktvätt för att tvätta och behandla ditt tak i Eskilstuna. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag.

Behandla taket mot mossa, lav och alger

Fördelar med att taktvätt i Eskilstuna

Många tror att taktvätt och behandling endast är något estetiskt, men en takbehandling är faktiskt mycket mer än bara det! Här kan du läsa om några fler fördelar med att tvätta och behandla taket.

  • Förlänger takets livslängd
  • Skyddar taket mot framtida påväxt
  • Undvik fuktskador

Vår metod för taktvätt i Eskilstuna

Först förbehandlar vi taket genom att skrapa bort mossan med ett särskilt redskap som är anpassad för takpannorna. Därefter behandlar vi taket med ett medel som impregnerar taket och skyddar därmed mot framtida påväxt. Mossan försvinner direkt, medan lav och alger löses upp och försvinner med väder och vind inom 6-24 månader.

 

Vi högtrycksspolar inte taket

Effektiv takbehandling i Eskilstuna

Vi undviker aktivt användning av högtryckstvätt, då det sliter på takpannorna och förkortar dess livslängd. Det finns även en stor risk för fuktskador om vatten tränger in under takpannorna och inte torkar ut snabbt nog.

Garanti

Vi lämnar 4 års garanti på vår taktvätt i Eskilstuna. Efter 4 år kontaktar vi dig igen för att erbjuda en kompletterande behandling som förhindrar mossan och påväxten från att bildas igen. Med vår efterbehandling kan du därmed slippa att tänka på taket på ytterligare 4 år.

Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Eskilstuna

Vad kostar taktvätt i Eskilstuna?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Så går takbehandlingen till:

Mekanisk förbehandling – Vi tar bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – vi ser över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – vi utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Ett välmående tak – din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak