Taktvätt Strängnäs

Taktvätt & behandling i Strängnäs

Boka taktvätt i Strängnäs och låt vår erfarna team på KA Taktvätt behandla ditt tak. Med över 10 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder, så kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer.

Mekanisk förbehandling och takbehandling med lågtrycksspruta

Takbehandling i Strängnäs med 4 års garanti

Vår metod för taktvätt i Strängnäs är skonsam och miljövänlig. Vi undviker aktivt användning av högtryckstvätt för att inte skada taket och förkorta dess livslängd. Med vår populära metod som involverar en mekanisk förbehandling av taket följt av en takbehandling med lågtrycksspruta, förlänger vi takets livslängd avsevärt.

4 års garanti

Vi erbjuder en 4 årig garanti och ansvarsförsäkring så att våra kunder ska känna sig trygga. Efter 4 år kontaktar vi dig för att erbjuda en kompletterande behandling. Efterbehandlingen förhindrar därmed påväxten från att växa ut igen på nytt och skyddar därmed taket i ytterligare 4 år.

Snabbt och effektivt

Hur lång tid tar taktvätt?

Vår taktvätt tar oftast en heldag att slutföra. Efter behandlingen så är det bara att låta medlet verka. Mossan försvinner direkt, medan lav och alger löses upp av medlet och sköljs bort med väder och vind inom 6-24 månader. Sammanfattningsvis tvättar och behandlar vi taket på ett skonsamt sätt som förlänger takets livslängd.

Mer än bara taktvätt i Strängnäs

Läs mer om våra andra tjänster:

NockbandRensning av hängrännorFasadtvätt

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Strängnäs

Vad kostar taktvätt i Strängnäs?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Så går takbehandlingen till:

Mekanisk förbehandling – Vi tar bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – vi ser över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – vi utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Ett välmående tak – din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak