Takbehandling utan högtryckstvätt - KA Taktvätt

Takbehandling

Taktvätt & behandling

Är du i behov av professionell taktvätt och takbehandling? Då har du kommit till rätt ställe. Vår taktvättstjänst erbjuder högkvalitativ rengöring och underhåll av tak till konkurrenskraftiga priser.

Professionell takbehandling

Vårt kunniga team av takexperter har specialiserat sig på takrengöring för både bostadshus och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder alltid en fyra års garanti samt ansvarsförsäkring med våra takrengörings- och behandlingstjänster. Med över ett decenniums erfarenhet och en mängd nöjda kunder kan du känna dig säker i att ditt tak är i goda händer när du väljer att anlita oss på KA Taktvätt.

Därför är takbehandling viktigt

Varför är takrengöring och behandling viktigt? Förutom att det inte ser så bra ut när det är påväxt på taket, så sliter mossa och alger på takpannorna. Med tiden orsakar mossan frostsprickor på takpannorna, vilket i sin tur kan leda till kostsamma skador på taket. Även om taket har klarat sig i flera år utan att tvättas, så ska man inte underskatta påväxten. Man bör se över taket minst var fjärde år, framför allt om det är mycket mossa på taket.

Vår metod

Vår takbehandling är utformad för att förlänga takets livslängd och förhindra kostsamma reparationer i framtiden. Dessutom använder vi endast professionella och miljövänliga metoder samt produkter för att rengöra och vårda ditt tak.

Läs mer om vår metod och takrengöring genom att klicka här.

Ingår alltid med KA Taktvätt

  • Takbesiktning
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Mekanisk förbehandling
  • Takbehandling
  • Rensning av hängrännor
  • Grovstädning
före och efterbild på en taktvätt

Frågor & svar om taktvätt & behandling

Vad kostar en taktvätt & behandling?

Genomsnittspriset för en taktvätt & behandling är 42 kr/kvm efter ROT. Det är viktigt att notera att priserna kan dock variera beroende på mängden påväxt och takets lutning.

Hur lång garanti har ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring, så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går taktvätten till?

Så går takbehandlingen till:

Mekanisk förbehandling – vi tar bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – vi ser över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – vi utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta, för en skonsam och effektiv applicering.

Ett välmående tak – din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Kontakta oss för takbehandling

Tryck på kostnadsfri offert och fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort och bokar in en kostnadsfri takinspektion. Du får en offert samma dag och därefter bokar vi in arbetet och utför det inom kort. Sammanfattningsvis så förlänger du livslängden på taket markant och du får snyggast tak i kvarteret som bonus med vår taktvätt & behandling!

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak