Fasadtvätt - KA Taktvätt

Fasadtvätt

Tvätta fasad

En ren och välmående fasad håller längre. Genom att behandla och tvätta din fasad förlänger du fasadens livslängd avsevärt.

Metod

Fördelar med vår fasadtvätt

Vi på KA takvätt erbjuder profesionell fasadtvätt!

Påväxt på fasaden är inte bara ett estetiskt problem; det kan också påverka fasadens livslängd avsevärt. Väder, vind och föroreningar kan med tiden orsaka skador och försämra fasadens ursprungliga skick. Genom att inte ta hand om sin fasad kan man riskera att behöva genomföra kostsamma renoveringar eller byten av fasadmaterial i förtid.

Vi tar död på påväxten från roten med vår fasadtvätt

För att förlänga fasadens livslängd och bevara dess utseende är det viktigt att regelbundet tvätta och behandla den. Genom att rengöra fasaden kan man ta bort påväxt av mossa, alger, smuts och andra föroreningar som kan tränga in i fasadens yta och orsaka skador. Dessutom kan man använda speciella behandlingsprodukter som hjälper till att skydda fasaden mot framtida påväxt och skadliga påverkan från väder och miljö.

Att investera i underhåll av fasaden är en kostnadseffektiv åtgärd som kan spara tid och pengar på lång sikt. Genom att följa riktlinjer för rengöring och behandling av fasaden kan man förlänga dess livslängd, bevara dess skick och se till att huset behåller sitt värde och sin attraktion under många år framöver.

Fasadtvätt utan högtryck

Vi ser till att din fasad är i trygga händer

Vi sätter kundens behov och fasadens långsiktiga hälsa i fokus när vi tar hand om fasadrengöring. Hos oss använder vi en skonsam metod som inte innebär högtryckstvätt.

Skonsam fasadtvätt

Vi börjar med noggrann förbehandling av fasaden med ett särskilt medel som löser upp påväxten, oavsett om det är mossa, alger eller smuts. När påväxten har mjuknat tar vi fram våra fasadborstar för att varsamt avlägsna den. Detta steg är skonsamt mot fasadens yta och förhindrar eventuell skada som högtryckstvätt kan orsaka. När rengöringen är avslutad, tar vi ytterligare ett steg för att säkerställa fasadens långvariga hälsa. Vi efterbehandlar fasaden med ett speciellt medel som fungerar som en skyddande barriär. Detta skyddar fasaden från framtida påväxt och föroreningar och bidrar till att förlänga fasadens livslängd.

Med vår skonsamma metod och omsorg om ditt hem eller byggnad kan du vara säker på att din fasad kommer att behålla sitt fräscha och skyddade utseende under lång tid framöver.

Garanti

Hur fungerar medlet?

Medlet vi använder har motsatt laddning till påväxten och hindrar näringstillförseln. När de fäster sig på påväxtens cellväggar, får påväxten ”inkorrekt” polaritet och dör. Därefter tar vi bort all påväxt med en mjuk fasadborste.

4 års garanti

Vi är så övertygade om kvaliteten i vår fasadbehandling att vi är stolta att erbjuda våra kunder en fyraårig garanti. Detta innebär att om du skulle uppleva några problem med din fasad inom fyra år efter att vi har behandlat den, kommer vi att stå vid ditt sida och åtgärda eventuella problem kostnadsfritt. Vi tror på vårt arbete och vår förmåga att förlänga fasadens livslängd och bevara dess skick, och vår garanti är ett bevis på det förtroende vi har för våra tjänster. Din tillit och din fasads långsiktiga välmående är vårt främsta mål.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om fasadtvätt

Vad kostar en fasadtvätt?

Kostnaden för en fasadtvätt varierar beroende på ytans storlek och höjden på fasaden. Det genomsnittliga priset för en fasadtvätt av en enplansvilla är 8,000kr efter ROT och för en tvåplansvilla 20,000kr efter ROT.

Hur lång garanti lämnar ni på er fasadtvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att din fasad är i goda händer.

Hur går fasadtvätten till?

Så går fasadtvätten till:

Förbehandling – Vi applicerar ett medel som löser upp all påväxt och smuts.

Rengöring – Vi tar bort all påväxt med en fasadborste.

Efterbehandling – Vi applicerar ett medel som skyddar fasaden i 4 år.

Vad ingår i en fasadtvätt?

Vi tvättar hela fasaden, takfoten och vindskivor.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak