Fasadtvätt Skåne

För en välvårdad fasad

Vi erbjuder fasadtvätt i Skåne utan högtryck. Med hjälp av skonsam och effektiv teknik återför vi byggnadernas fasader till deras ursprungliga skick. Professionell fasadrengöring för både privatpersoner och företag.

KA metoden

Specialister på fasadtvätt i Skåne

Det är fasaden på din fastighet som skapar det allra första intrycket. Därför är det viktigt att underhålla den väl. Det varierande klimatet kan påverka fasader av alla slag, där orenheter som smuts och alger snabbt kan förstöra fasadens utseende så väl som dess hållbarhet.
Vi har specialiserat oss på fasadtvätt i Skåne och hanterar alla möjliga materialval såsom tegel, trä, plåt och betong.

Varför du borde anlita oss för fasadtvätt

  • Flera års erfarenhet
  • Effektiv och skonsam fasadrengöring utan högtryck
  • Miljövänligt
  • Kostnadsfri offert
  • Professionellt utförande
  • Kostnadseffektivt
  • Bevarar utseendet och hållbarheten hos fasaden

Vi tvättar din fasad

Viktigt att hålla fasaden ren från alger och mögel

Alger och mögel skadar inte bara fasadens estetiska utseende utan kan också leda till långsiktiga strukturella skador. Dessa organismer frodas i fuktiga förhållanden, vilket ökar risken för att fasaden absorberar fukt. Fukten kan i sin tur leda till sprickor och generell försämring av fasaden. Utöver de strukturella riskerna kan närvaron av alger och mögel även innebära hälsorisker, eftersom de sprider allergener och luftburna partiklar som kan påverka dig som bor i fastigheten. Det är därför viktigt att regelbundet utföra fasadtvätt för att avlägsna dessa skadliga organismer och förhindra deras tillväxt. Givetvis är det något vi gärna hjälper till med.

Vi hjälper dig med din fasad

Vår metod

Vi har expertisen att hantera alla aspekter av fasadtvätt i Skåne, vare sig det gäller puts eller djupgående tvätt av fasader. Vårt team är väl förberett för att effektivt bekämpa smuts, mögel samt specialiserad på att avlägsna alger och mögel. Tack vare vår omfattande erfarenhet och användning av de främsta metoderna i branschen kan du lita på att vi levererar professionella resultat som bibehåller din fasads estetiska och strukturella kvalitet på högsta nivå.

Omdömen

Frågor & svar om fasadtvätt i Skåne

Vad kostar en fasadtvätt i Skåne?

Kostnaden för en fasadtvätt varierar beroende på ytans storlek och höjden på fasaden. Det genomsnittliga priset för en fasadtvätt av en enplansvilla är 5,900kr efter ROT och för en tvåplansvilla 8,700kr efter ROT.

Hur lång garanti lämnar ni på er fasadtvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att din fasad är i goda händer.

Hur går fasadtvätten till?

Så går fasadtvätten till:

Förbehandling – Först applicerar vi ett medel som löser upp all påväxt och smuts.

Rengöring – Vi tar vi bort all påväxt med en fasadborste och sköljer därefter av fasaden med vatten.

Vad ingår i en fasadtvätt?

Vi tvättar hela fasaden, takfoten och vindskivor.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak