Taktvätt Sandviken

Taktvätt & behandling

Med vår taktvätt & behandling förlänger livslängden på ditt tak. Vi lämnar alltid 4 års garanti på arbetet. Vi har över 1o års erfarenhet inom branschen.

Minska risken för fuktskador

Fördelar med taktvätt i Sandviken

KA takvätt erbjuder vi professionell taktvätt i Sandviken! Påväxt ökar risken för vatten och fuktskador ju längre man väntar med att rengöra det. Mossan gör så att vatten samlas och därmed ökar risken för att vattnet hamnar under takpannorna. Det kan dessutom också göra så att mossan orsakar frostsprickor under vintern när det blir minusgrader. Med vår taktvätt och behandling undviker du detta!

Ta död på påväxten från roten med taktvätt i Sandviken

Mossan och påväxten har snabbväxande rötter som måste utrotas från grunden. Detta gör vi med hjälp av ett pålitligt och miljövänligt medel som är skonsamt för både ditt tak och miljön.

Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av tak och utför alltid en noggrann inspektion av takets skick innan vi påbörjar taktvätt och behandling. Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning! Vi vårdar ditt tak.

Taktvätt i Sandviken istället för att takbyte

Vi ser till att ditt tak är i trygga händer

Inte sällan får man som husägare höra att taket är i fara och att man måste byta ut hela taket, när det i själva verket ofta räcker med en grundlig takrengöring och ytbehandling. Innan vi sätter igång med projektet, utför vi alltid en noggrann inspektion av taket och bedömer dess aktuella skick. När besiktningen är klar och allt ser bra ut, så mäter vi taket. Därefter får du en offert samma dag!

Skonsam taktvätt i Sandviken

Vi undviker användning av högtryckstvätt då det förkortar livslängden på taket och tar bort takpannornas impregnerade ytbeläggning vilket gör att påväxten kommer tillbaka snabbt.

Det som lockar kunder med högtryckstvätt är det snabba resultatet, men när det gäller takpannor ska man tänka mer långsiktigt och använda den smartare metoden. Målet är att förlänga takets livslängd samtidigt som det ser rent och snyggt ut. Boka taktvätt i Sandviken och förläng takets livslängd. Vi vårdar ditt tak!

Garanti

Hur fungerar medlet?

Vårt medel har en motsatt laddning jämfört med påväxten, vilket hindrar dess näringstillförsel. När det binder sig till påväxtens cellväggar, ändrar det påväxtens polaritet på ett sådant sätt att den inte längre kan överleva. Därefter spolas medlet bort av regn och vind utan att ha någon negativ påverkan på miljön! Denna metod är mest populär inom taktvätt då det är en skonsam metod som förlänger takets livslängd. Vi lämnar 4 års garanti med gott samvete då vi är säkra på arbetet och dess effektivitet.

Processen

Vi garanterar att vi tar död på påväxten från roten efter våra behandlingar. Efter att vi är klara med takbehandlingen är påväxten ”död” och vi kan låta vädret göra sitt jobb. Mossan som vi har behandlat mekaniskt är borta när vi är klara med arbetet, medans resten av påväxten nöts ner sakta men säkert. Alger och lav som är mer ingrodda i takpannorna försvinner efter 6-24 månader beroende på hur bra fäste påväxten fått på takpannorna. Vi kontaktar dig igen efter 4 år för att erbjuda en kompletterande behandling.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning och offert!

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Sandviken

Vad kostar taktvätt i Sandviken?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak