Taktvätt Knivsta

Taktvätt & behandling i Knivsta kommun

Vår taktvätt och behandling i Knivsta förlänger livslängden på ditt tak, och vi erbjuder alltid en fyraårig garanti på vårt arbete. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag i Knivsta.

Takbehandling och impregnering

Bli av med påväxten på taket

Mossa, lav och alger sliter på takpannornas ytskikt och förkortar därmed takets livslängd. Med vår taktvätt i Knivsta blir du av med påväxten och du kan fördubbla takets förväntade livslängd.

Så rengör vi ditt tak med vår taktvätt i Knivsta

Först förbehandlar vi taket med en takskrapa som är speciellt anpassad för takpannorna för att få bort mossan. Därefter behandlar vi taket med vårt särskilda medel för att lösa upp resterande påväxt. Mossan försvinner direkt, medan lav och alger löses upp och sköljs bort med väder och vind inom 6-24 månader.

Ingår när du bokar taktvätt i Knivsta:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Vad skiljer oss från andra takfirmor?

En takfirma du kan lita på

Det som skiljer oss på KA Taktvätt från andra takfirmor är att vi alltid har en arbetsledare på plats när arbetet utförs. Vi har det för att säkerställa att varje arbete utförs enligt våra riktlinjer och krav. I en bransch där det är många säsongsarbetare, så sker det ofta många slarvfel som kan leda till kostsamma skador.

Mer om KA Taktvätt

Med över 10 års erfarenhet inom branschen och tusentals utförda arbeten, så kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer! Vi på KA Taktvätt har erhållit uppdrag från kommunen, börsnoterade bolag och andra större företag och har därmed omfattande erfarenhet av betydande projekt.

Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning och offert!

Vi erbjuder även följande tjänster:

Rensning av hängrännorMontering av nockbandFasadtvätt

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Knivsta?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak