Taktvätt Helsingborg

Effektiv och skonsam rengöring

Taktvätt är en viktig del av fastighetsunderhåll och vi erbjuder professionell taktvätt i Helsingborg. Våra metoder är både effektiva och skonsamma, vilket säkerställer att ditt tak återfår sitt ursprungliga utseende utan skador.

Tvätta tak i Helsingborg

Taktvätt till fast pris

Med vår taktjänst får du ett fast pris och hög kvalitet. Ett rent och välskött tak skyddar din fastighet mot skador och förlänger dess livslängd.

Anledningar att anlita oss för taktvätt i Helsingborg:

  • Många års erfarenhet
  • Skonsamma och effektiva metoder
  • Miljövänliga produkter
  • Förlänger takets livslängd
  • Kostnadseffektiv

Så mycket kostar det att tvätta taket 

  • Enplanshus – 5,900 kr efter ROT.
  • Tvåplanshus – 8,700 kr efter ROT.
  • Bostadsrättsföreningar: Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion och offert.

Detta bör man ha i åtanke

Skonsam men effektiv takrengöring i Helsingborg

Korrekt utförd taktvätt är avgörande för att undvika skador. Att använda för hårda metoder kan skada känsliga material och förvärra problem med nya påväxter. Vi rekommenderar starkt att du väljer en professionell firma för din takrengöring för att säkerställa att rätt metoder och material används, vilket garanterar ett hållbart och rent resultat. Att enbart använda vatten eller otillräckliga rengöringsmedel kan ge en tillfällig förbättring men leder ofta till att påväxten återkommer. Vår erfarenhet gör att vi kan anpassa rengöringen exakt efter ditt taks behov och de specifika sorterna av påväxt.

Så går taktvätten till

Välj rätt metod för takrengöring – Undvik högtryckstvätt

Högtryckstvätt kan verka som en effektiv lösning för snabba resultat, men tak är ofta mer ömtåligare än andra ytor. Därför är det viktigt att välja mildare rengöringsmetoder för att skydda ditt tak. Anlitar du en professionell firma för takrengöring i Helsingborg kan du vara säker på att taket behandlas korrekt och utan risk för skador, vilket sparar både tid och pengar på lång sikt. Vi förbehandlar taket med ett medel som löser upp smuts och alger. Vid behov borstar vi bort påväxten med mjuka borstar och sköljer av med vatten.

Garanti

Vi erbjuder 2 års garanti mot påväxt på taket.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning och offert.

Omdömen

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar det att tvätta tak i Helsingborg?

Det kostar i genomsnitt 42kr/kvm efter ROT att tvätta taket. Priset varierar dock beroende på takets lutning, mängden påväxt och takets yta.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går taktvätten till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak