Taktvätt Gävle

Taktvätt och behandling i Gävle kommun

Med vår taktvätt i Gävle blir du av med påväxten på taket. Vi lämnar 4 års garanti på arbetet och en ansvarsförsäkring så att du som kund ska känna dig trygg.

Så tvättar vi ditt tak

Taktvätt Gävle

Vi på KA Taktvätt erbjuder vår prisvärda tjänst till privatpersoner och företag i hela Gävle. Med över 10 års erfarenhet inom branschen och tusentals nöjda kunder kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi använder oss endast av vår skonsamma och miljövänliga metod utan användning av högtryckstvätt.

Först behandlar vi taket mekaniskt för att bli av med mossan. Därefter behandlar vi taket med vårt medel som löser upp resterande påväxt och bildar en skyddande impregnering.

Prisvärd och effektiv taktvätt i Gävle

Att tvätta taket är en ekonomisk och hållbar lösning. En takomläggning för ett normalstort villatak kostar runt 150-200tkr medan en taktvätt och behandling i Gävle kostar runt 8000kr efter ROT. Förutom att taket ser snyggt ut så håller det även i snitt dubbelt så långt som ett tak som inte har behandlats.

Klicka här för att mer info och prisuppskattning.

Ingår när du bokar taktvätt i Gävle:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Vårda ditt tak för ett långvarigt resultat

Takvård Gävle

När du anlitar oss på KA Taktvätt så lämnar vi 4 års garanti på arbetet. Efter 4 år kontaktar vi upp dig för att erbjuda en kompletterande takbehandling. Oftast behöver du då inte förbehandla taket och man gör endast en behandling i förebyggande syfte innan mossan och påväxten har bildats igen.

Kostnadsfri takbesiktning och offert

Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning och offert! Vi utför därefter arbetet inom 4 veckor från att du har godkänt din offert.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Gävle

Hur lång tid tar det att tvätta taket?

Rengöring av ett normalstort villatak tar oftast en dag att utföra.

Vad kostar det att tvätta taket?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak