Taktvätt Bollnäs

Taktvätt i Bollnäs med 4 års garanti

Mossa och påväxt på taket? Då är det nog dags att tvätta taket. Med vår professionella takrengöring blir du av med påväxten och förlänger takets livslängd.

Tvätta taket med vår effektiva metod

Ledande takfirma för taktvätt i Bollnäs

Vi på KA Taktvätt är den ledande taktvättsfirman i Bollnäs. Med över 1000 utförda arbeten mot privatpersoner och företag kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer när du antlitar oss på KA Taktvätt. Du som kund får alltid 4 års garanti på arbetet. Vi är ansvarsförsäkrade och arbetar alltid enligt arbetsmiljöplan. Olika takmaterial kräver olika redskap och därför skräddarsyr vi alltid lösningar som passar just ditt tak.

Vår metod för taktvätt i Bollnäs

När det kommer till rengöring av tak, så ska man alltid tänka långsiktigt. Man bör bevara takets ytskikt för att förlänga takets livslängd och just därför använder vi oss inte av högtryckstvätt.

Först behandlar vi takets mekaniskt för att få bort mossan på taket. Därefter behandlar vi taket med vårt särskilda medel som löser upp resterande påväxt och bildar en impregnering på taket. Mossan försvinner samma dag medan lav, alger och mögel försvinner inom 6-24 månader med medlet beroende på hur ingrodd påväxten är på takpannorna.

Ingår när du bokar taktvätt i Bollnäs:

  • Mekanisk förbehandling
  • Byte av trasiga takpannor (upp till 8 st)
  • Rensning av hängrännor
  • Takbehandling
  • Grovstädning

Kostnadseffektivt och hållbart

Takvård i Bollnäs

Att tvätta taket är en prisvärd investering som förlänger livslängden på ditt tak. Till skillnad från takomläggning så kostar takvård i Bollnäs ungefär en tiondel av priset. Det genomsnittliga priset för en taktvätt och behandling är 42kr/kvm.

Miljövänligt medel

Medlet vi använder är miljövänligt och biologiskt nedbrytbart vilket är ännu en fördel framför en takomläggning. Medlet späds ut med vatten och för ett normalstort villatak går det åt cirka 125 liter vatten. Boka en kostnadsfri takinspektion och offert för taktvätt i Bollnäs!

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt i Bollnäs

Hur lång tid tar en taktvätt?

En taktvätt tar oftast en heldag att utföra. Tidsåtgången beror på mängden påväxt, takets lutning och takytan.

Vad kostar det att rengöra taket?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Mekanisk förbehandling – Först tar vi bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – Därefter ser vi över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – Avslutningsvis utför vi en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak