Taktvätt Bollnäs - KA Taktvätt

Taktvätt Bollnäs

Taktvätt & behandling

Ett välhållet och rent tak utgör den sista touchen som lyfter ditt hem till nya höjder. Men dess betydelse går bortom det estetiska. Genom att vårda och rengöra ditt tak förlänger du dess livslängd påtagligt.

Minska risken för fuktskador

Fördelar med taktvätt i Bollnäs

Vi på KA takvätt erbjuder profesionell taktvätt i Bollnäs! Faktum är att när man dröjer med rengöring, ökar risken för vatten- och fuktskador på grund av mossa och påväxt. Mossan leder till ansamling av vatten och därmed ökar sannolikheten att vattnet tränger under takpannorna. Dessutom kan det också resultera i frostskador under vintern när temperaturerna sjunker under noll.

Vi tar död på påväxten från roten med en skonsam taktvätt i Bollnäs

Rötterna från påväxten och mossan växer snabbt nedåt och kräver en behandling som utrotar dem från grunden. Vi använder en pålitlig och miljövänlig produkt som är gynnsam för både taket och vår miljö.

Vi är erfarna med olika typer av tak och utför alltid en noggrann inspektion av takets skick innan vi påbörjar rengöringen och behandlingen.

Taktvätt i Bollnäs istället för att takbyte

Vi ser till att ditt tak är i trygga händer

Det är inte ovanligt att husägare får höra att taket är i fara och att det behöver bytas ut helt, trots att det ofta räcker med en noggrann takrengöring och ytanvändning. Innan vi påbörjar projektet genomför vi alltid en inspektion av taket och bedömer dess skick.

Skonsam och miljövänlig taktvätt i Bollnäs

Säkerligen har du märkt och hört att en del företag som utför takrengöring använder högtryckstvätt, en metod som avlägsnar det skyddande ytskiktet på takpannorna. Det är något vi aktivt undviker eftersom det minskar takets livslängd och tar bort den impregnerade ytbeläggningen på takpannorna, vilket resulterar i snabb återväxt av påväxt.

Det som lockar kunder med högtryckstvätt är det snabba resultatet, men när det gäller takpannor ska man tänka mer långsiktigt och använda den smartare metoden. Målet är att förlänga takets livslängd samtidigt som det ser rent och snyggt ut. Boka taktvätt i Bollnäs och förläng takets livslängd.

Garanti

Hur fungerar medlet?

Vårt medel har en motsatt elektrisk laddning jämfört med påväxten och stör dess förmåga att ta upp näring. När medlet binder sig till cellväggarna på påväxten, ändras dess polaritet och resulterar i dess död. Därefter sköljs medlet bort av regn och vind utan någon negativ påverkan på miljön!

Processen

Vi kan försäkra dig om att vi utrotar påväxten från grunden genom våra behandlingar. Efter avslutad takbehandling kan vi säga att påväxten är ”eliminerad,” och vi låter sedan vädret göra sitt arbete. Mossan som vi har behandlat mekaniskt kommer att vara borta när vi är klara med vårt arbete, medan övrig påväxt gradvis nöts ner över tid. Alger och lavar, som är djupare förankrade i takpannorna, kommer att försvinna inom 6-24 månader, beroende på hur starkt de har fäst på takpannorna.

Resultatet kommer att vara ett rent och snyggt tak. Takets livslängd kommer att förlängas avsevärt, och behovet av att byta tak skjuts på framtiden.

Omdömen

Antal Stjärnor på Google
Bra utfört jobb. Bra pris. Kort väntetid. Bara positiva intryck. Rekommenderas!
Fredrik Lundgren
Profesionella, prisvärda och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera.
Cecilia Ålander
Trevliga, noggranna och duktiga. Kan rekommenderas.
Peo Carlson
Snyggt och smidigt arbete! Väldigt nöjd!
Mattias

Frågor & svar om taktvätt och behandling

Vad kostar taktvätt i Bollnäs?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på storleken på taket, lutningen och mängden påväxt. Det genomsnittliga priset för en taktvätt är cirka 42 kr/kvm efter rotavdrag.

Hur lång garanti lämnar ni på er taktvätt?

Vi är säkra på vårt arbete och lämnar därför alltid 4 års garanti till dig som kund, och vi har även ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer.

Hur går takbehandlingen till?

Så går takbehandlingen till:

Mekanisk förbehandling – Vi tar bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.

Byte av trasiga takpannor – vi ser över och byter trasiga takpannor och rensar hängrännor.

Takbehandlingen påbörjas – vi utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta för en skonsam och effektiv applicering.

Ett välmående tak – din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Kan man nyttja rotavdrag hos er?

Absolut, hos oss kan du kan alltid använda rotavdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak