Takrengöring - den bästa lösningen för ditt tak - KA Taktvätt

Takrengöring

Lösningar för ett välmående tak

Vi besiktar, rengör och behandlar ditt tak. Vi använder oss av vår skonsamma och miljövänliga metod där vi avlägsnar mossan mekaniskt. Därefter rensar vi hängrännorna och avslutar med att behandla taket med algmedel för att få bort resterande påväxt som är mer ingrodd. Våra utförare avslutar självklart alltid med att städa upp efter sig. För oss betyder kundnöjdhet allt. Vi värdesätter varje kund och ser till att det alltid är en enkel och smidig process från start till slut.

Takrengöring med KA Taktvätt

Yttre faktorer påverkar ditt tak mer än du tror. Men med det sagt är det inte alltid utdömt till att du måste byta hela taket. Ofta kan en grundlig takrengöring och behandling göra underverk och fördubbla ditt taks livslängd.

Mossan och påväxten har rötter i taket och behöver behandlas så att det dör från roten för att undvika onödigt slitage, frostsprängning och vattenskador. När du väljer att anlita oss på KA Taktvätt får du en grundlig genomgång av ditt taks hälsa och en plan anpassad för just ditt tak.

Takrengöring med 4 års garanti

Resultatet? Ett välmående, rent och snyggt tak som håller länge. Vi har dessutom fyra års garanti på vårt arbete och efter de fyra åren kan man göra en kompletterande behandling som skyddar taket ytterligare. 

En kostnadsfri takinspektion ingår alltid innan vi lämnar en offert och tvättar taket! Vi besöker dig och lämnar en offert inom 3 dagar.

Vad säger våra kunder?

Effektiva, noggranna. Taket ser ut som nytt. Städade snyggt efter sig.

Lena
Kund

Steg för steg

Så går det till med takrengöring1. Mekanisk förbehandling

Vi tar bort all mossa med ett särskilt redskap som är anpassat för takpannorna och är skonsamt för taket.2. Byte av trasiga takpannor

Vi ser över, byter trasiga takpannor och rensar hängrännorna.3. Takbehandlingen kan påbörjas

Vi utför en algbehandling och lägger på antimossmedel med lågtrycksspruta, för en skonsam och effektiv applicering.4. Ett välmående tak

Din takbehandling är klar och vi städar upp all mossa och skräp som har hamnat på marken.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak