Hjälp med snöskottning

Snöskottning med omtanke

Vi tar hand om din snöskottning. Låt oss göra vintervädret lite lättare för dig. Vi genomför snöskottning och halkbekämpning till dig som privatperson och till kommersiella fastigheter. 

När du behöver hjälp med snöskottning

Plötsligt dyker vintern upp och du måste ut och skotta för att ta dig fram. Att skotta kan vara både tungt och tidskrävande, och det är inte bara på marken som jobbet måste göras. Taken täcks av snö, och blir det mycket snö kan det snabbt bli tungt.

Snöns vikt kan skada både taket och byggnadsstruktur. Det vill du undvika. Vi på KA Taktvätt har många års erfarenhet av snöskottning och halkbekämpning både till privatpersoner och kommersiella fastigheter.

Alla tak är känsliga för skador som kan uppstå från snö och isbildning, men platta tak är särskilt utsatta. Vår personal är utbildade och vidtar alla åtgärder som krävs för att kunna utföra arbetet på ett tryggt sätt. Självklart har vi försäkringar och all säkerhetsutrustning som krävs för att jobba effektivt och säkert. Vi hjälper er att hålla både marken och taket fritt från snö och is.

Visste du att du som fastighetsägare bär ansvaret?

Du som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar är skyldiga att se till att is och snö inte rasar ned från tak och skadar personer eller egendom. Men att jobba uppe på taket är alltid en risk, en risk som endast en utbildad fackman bör ta. Vi hjälper dig med snöskottning och halkbekämpning av asfaltsytor, garageuppfarter, gångar och tak.

Bra att veta för dig som privatperson är att du kan hämta sand utan kostnad från Uppsala kommun. Perfekt att ha när vintern kommer!

Frågor & svar om snöskottning och isbekämpning

Vad kostar snöskottning och isbekämpning?

Priserna gäller vardagar mellan 08:00-18:00 övrig tid: tillägg på 200 kr/timme

Alla priser gäller per timme och per utförare. Det är alltid 2-3 utförare som kommer och utför snöskottning. Minimidebitering 1 timme.

350 kr/timme efter RUT

Snöskottning på tak:

400 kr/timme efter RUT

För företag och bostadsrättsföreningar:

600 kr/timme ex moms

Vad innebär snöskottningsavtal?

Med snöskottningsavtal kan du känna dig trygg med att alla omgivande ytor är skottade.

Du som fastighetsägare i Uppsala har ansvar för omgivningarna inom och runt din fastighet. Eventuella olyckor på person eller egendom (exempelvis bilar) till följd av bristfällig snöskottning och sandning kan därmed få kostsamma följder. Vi på KA taktvätt ser till att både fastighetens gångvägar och trottoaren utanför fastigheten alltid är säkra att beträda.

Jobbar ni mot både privatpersoner och företag?

Ja, vi utför takbehandlingar för både privata villor och bostadsrättsföreningar, kommersiella och offentliga fastigheter.

Kan man nyttja RUT-avdraget för snöskottning?

Ja, hos oss kan du kan alltid använda RUT-avdraget vilket reducerar arbetskostnaden på vad du behöver betala med 30% och vi hjälper givetvis till med denna del.

Utvalda kunder

Få en kostnadsfri offert

Förläng takets livslängd och få ett snyggt tak